Llibreteca

El projecte d'intercanvi de llibres és la continuació del projecte exitós que es va dur a terme per a contribuir a la despesa econòmica de la restauració de la façana. En aquests moments el projecte segueix en marxa, ara com un servei més als nostres usuaris.

 

Aquest servei funciona en dues direccions: per una banda, tots aquells que vulguin fer aportació de llibres poden dirigir-se al centre dintre del períodes de recollida i donar tots aquells que desitgin per omplir així els nostres prestatges; per altra banda, els que vulguin adquirir-ne un, poden venir a triar i remenar per totes les prestatgeries del centre i endur-se'n tants com vulguin, per només una aportació econòmica mínima d'1€ per cadascun d'ells.

 

Actualment la nostra biblioteca consta de més de 4.000 llibres per a que trieu entre: literatura catalana, hispànica, francesa, literatura en francès, anglosaxona, italiana, alemanya, russa, nòrdica,etc... literatura infantil, literatura juvenil, història, política, Catalunya, cooperació, sociologia, pedagogia i puericultura, viatges, cuina i gastronomia, animals, hobbies,...