Qui som?

L’Ateneu Santcugatenc és una entitat sense ànim de lucre que té la seu al municipi de Sant Cugat del Vallès i treballa amb les entitats i la ciutadania per a millorar la qualitat de vida i la cohesió social promovent el civisme, la participació, el creixement del teixit associatiu i els valors democràtics.

 

Per assolir aquests objectius l’Ateneu t’ofereix una amplia oferta d’activitats socials, culturals, artístiques, gastronòmiques i d’accés a les noves tecnologies, per omplir el teu temps de lleure. D'altra banda també hi trobaràs accions amb un ferm compromís social, des de l’acollida de ciutadania nouvinguda, passant pel foment de l’ús del català, la recerca de feina o la formació amb titulació oficial, fins a la cooperació internacional i la sensibilització. A més, l’Ateneu esdevé seu de diferents entitats i col·lectius de la ciutat, donant un clar suport a l’associacionisme, i acull, participa i gestiona esdeveniments socioculturals d’important repercussió ciutadana.

 

L’Ateneu és doncs l’espai idoni per confiar el teu temps de lleure, ja que compleix el doble objectiu d’oferir-te les activitats d’oci i relació social, amb els projectes per al desenvolupament comunitari i la cohesió social.

 

Formem part de: