Socis

 

                          

L’Ateneu et proposa incrementar la teva implicació amb l’entitat. En aquesta nova etapa volem ampliar i reforçar la base associativa i amb aquesta, el dinamisme i la fortalesa que l’Ateneu necessita i mereix.

 

 Iniciem doncs una crida a la ciutadania de Sant Cugat a participar activament de l’entitat, a la vegada que proposem un seguit d’avantatges per a totes aquestes persones: descomptes en els cursos i tallers i en l’ús dels espais gastronòmics, la possibilitat d’exposar a les sales de l’entitat, així com gaudir de tots els avantatges dels Amics de l’Ateneu, entre d’altres beneficis que anirem presentant en els propers mesos.

 

 D’aquesta manera volem garantir la continuïtat d’una entitat referent a Sant Cugat i amb més de 50 anys d’història. Una entitat que ha tingut la capacitat de crear, des de la iniciativa privada i com a base l’associacionisme i la participació ciutadana, un centre cívic de referència al casc antic de Sant Cugat, amb un programa d’activitats que va rebre la confiança de 3.455 usuaris durant tot l’any passat. A més, l’Ateneu no ha oblidat mai el seu compromís amb la ciutadania, la cohesió social i els valors democràtics.

 

 Anima’t doncs ha formar part d’aquest projecte posant el teu gra de sorra, participant del dia a dia i gaudint dels avantatges i serveis que t’ofereix l’Ateneu a la vegada que podràs incidir en el rumb que ha de prendre una de les entitats històriques de la nostra ciutat.

 

 Amb el vostre carnet de soci podeu gaudir dels següents avantatges:

 -Assistir a les assemblees de soci amb dret de veu i vot

- Prioritat d’inscripció als nous cursos

- Preus especials a la programació de cursos i tallers del centre

- 50% de descompte en la matrícula d’un curs en portar 3 socis més

- Descomptes pel lloguer de sales i espais

- Condicions especials en l’ús de la Cuina

- Regala Ateneu a preu de soci

- Descomptes als comerços col·laboradors

- Serveis de préstec de DVD

- Accés a la Llibreteca, el nostre fons de llibres

- Connexió gratuïta a Internet 

 

 Els descomptes no són acumulables a altres possibles promocions.